CSATLAKOZZON A HEVES-MESTER-EMBEREK CSAPATÁHOZ ! 

A Markhot Ferenc Kórház Önt is várja a Mester Emberek csapatába, amely hozzájárul a felújítás alatt lévő Rehabilitációs Centrum nyílászáróinak rendbetételéhez. A kezdeményezés elindítója jól ismert asztalosmester, aki a munka élére állt.

 

Miről van szó ?

Heves megye meghatározó egészségügyi intézményében uniós beruházás keretében Komplex Rehabilitációs Centrum jön létre 2015 októberére, mely magában foglalja a Mozgásszervi rehabilitáció és a Pszichiátriai Rehabilitáció osztályt, a Felnőtt és Gyermek Pszichiátriai Gondozót és az ehhez kapcsolódó járóbeteg-szakellátást, valamint kialakításra kerül a Kardiológiai rehabilitáció járóbeteg szakellátása is. Korszerű ellátó helyeket, kórtermeket alakítanak ki, a betegellátás feltételei komfortossá válnak. A beruházás azonban nem tartalmazza a 300 éves épületkomplexum nyílászáróinak cseréjét, felújítását. A kórház vezetése szeretné, ha az átadásra rendbe lehetne tenni a régi ablakokat, és festésük is megtörténne.

 

Kikre számítunk ?

Várjuk azon mesterek jelentkezését, akik kezük munkájával, saját szerszámaikkal festésre előkészítik, majd mázolják az egykori Irgalmas Kórház ablakait, és azon támogatókat, akik anyaggal,  ötlettel hozzá tudnak járulni a kezdeményezés sikeréhez.

 

Részletes információkat kaphat:      Erdélyi Csaba asztalos mestertől

                                                         Telefon: 30-266-2226

                                                         Simon Bútoripari Kft.

                                                         Telefon: 36-410-923

Részletes program:

Július 4.   7-17 óra között: ablakok festésre előkészítése

Augusztus  1.   ablakok mázolásra előkészítése

Augusztus 15.  ablakok mázolása

 

HEVES MESTER EMBEREK  A MARKHOT FERENC KÓRHÁZÉRT