Ezúton tájékoztatom a lakosságot és az érintett Partnereket, hogy Noszvaj Községi Önkormányzat a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet alapján a módosítani tervezi településrendezési eszközei egyes rendelkezéseit.

A tervezett módosítások dokumentumai megtekinthetők Noszvaj Község honlapján, illetve az Önkormányzati Hivatalban ügyfélfogadási időben.

A fenti dokumentumok véleményezéséhez, a teljes körű nyilvánosság biztosításának érdekében az érintettek részére az Önkormányzat lakossági fórumot tart, melyre Tisztelettel meghívja az érdeklődőket.

Helyszín:Községi Könyvtár 3325 Noszvaj, Kossuth Lajos út 1.sz

Időpont:2019. január 9. (szerda) 10 óra

A fórum keretében tájékoztatást adunk a módosítási tervezetekkel kapcsolatosan, kérdéseket, észrevételeket, javaslatokat tehetnek szóban, illetve a fórum után 2019. január 07.-igírásban Noszvaj Községi Önkormányzat címére vagy elektronikusan a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre eljuttatva. A térképváltozatok itt tölthetők le.

Az önkormányzat szeretettel vár minden érintettet, helyi lakost és vállalkozás, civil- és egyházi szervezet képviselőjét.                                                           

Bóta Géza

polgármester sk.