Bükki Nemzeti Park Igazgatóság az EcoKarst projekt keretén belül pályázatot hirdet „Zöld-vállalkozói díj” elnyerésére.

A pályázat célja olyan, már meglévő vállalkozások vagy ötlettel rendelkező jövőbeni vállalkozások elérése, támogatása, akiknek fontos a természeti erőforrások fenntartható használata valamint vállalkozásuk/ötletük elősegíti a biológiai sokféleség megőrzését, fenntartását. Nevezési díj nincs.

A pályázók két kategóriában indulhatnak, a már meglévő zöld vállalkozások és a zöld vállalkozói ötlettel rendelkező leendő vállalkozók.
A pályázatok benyújtása a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság honlapján megjelent felhívásban közzétett online pályázati űrlap kitöltésével vagy a felhívásban megtalálható Word dokumentum kitöltésével és postai vagy elektronikus formában történő megküldésével lehetséges:
https://www.bnpi.hu/hu/hir/keressuk-a-legjobb-zold-vallalkozast

A pályázatok benyújtási határideje: 2019. március 22.

A beérkezett pályázatok rögzítését, elbírálását és döntési javaslat készítését a Bükki Természetvédelmi, Kulturális és Ökoturisztikai Alapítvány végzi.

A nyertes pályázók (a két kategóriában 1-1 fő vagy szervezet) meghívást kapnak a 2019. június 18-21. között megrendezésre kerülő szlovéniai záró rendezvényre és tanulmányútra, továbbá marketing csomag elkészítését biztosítjuk a részükre 150 ezer forint értékben (a pályázó igényeinek megfelelően, nyomtatott anyag: naptár, leporelló…). Minden, a pályázati kiírásnak megfelelt pályázónak, mint zöld-vállalkozónak, bemutatkozási lehetőséget biztosítunk az igazgatóság honlapján valamint oklevélben részesülnek.

A pályázattal kapcsolatban további tájékoztatás az alábbi munkatársaktól
kérhető:

Laufer Zsanett, Gaál Csilla, Gasztonyi Éva
Tel: 36/411-581/111-es melléken vagy 06-30/812-3047

Kapcsolati email cím: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.