LAKOSSÁGI ÉS PARTNERI FELHÍVÁS - A Településrendezési eszközök módosítása előzetes tájékoztatási szakaszához 

Ezúton tájékoztatom a lakosságot és az érintett Partnereket, hogy Noszvaj Községi Önkormányzat a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet alapján a módosítani tervezi településrendezési eszközei egyes rendelkezéseit.

 

A tervezett módosítások dokumentumai megtekinthetők Noszvaj Községhonlapján, illetve az Önkormányzati Hivatalban ügyfél-fogadási időben.

A fenti dokumentumok véleményezéséhez, a teljes körű nyilvánosság biztosításának érdekében az érintettek részére az Önkormányzat lakossági fórumot tart, melyre Tisztelettel meghívja az érdeklődőket.

Helyszín: Községi Könyvtár 3325 Noszvaj, Kossuth Lajos út 1.sz

Időpont: 2020. szeptember 10. (csütörtök) 14 óra

A fórum keretében tájékoztatást adunk a módosítási tervezetekkel kapcsolatosan, kérdéseket, észrevételeket, javaslatokat tehetnek szóban, illetve a fórum után 2020. 09. 18. -ig írásban Noszvaj Községi Önkormányzat címére vagy elektronikusan a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre eljuttatva.

Az önkormányzat szeretettel vár minden érintettet, helyi lakost és vállalkozás, civil- és egyházi szervezet képviselőjét.                                                                                    

                                                                                               Szabó Péter

polgármester