Többféle étkezési és programlehetőséget kínálunk egyéneknek, de csoportoknak is 22 főig, újonnan épült pihenő teraszunkon. Az ételeket manufaktúránk a Honvéd-Húsker Manufaktúra termékeiből állítjuk össze. a terítékek igényes Herendi, Zsolnay és hollóházi porcelánokból áll.

Egész nyáron és ősszel,  minden szerdán és szombaton 

házi sonka és borkóstolót tartunk 18.00-órától

Kommentált borkóstoló 6 féle borral és hagyomány őrző bemutatóval, az egri végvári vitézek jóvoltából: Hétköznapok a kora újkorban- Katonák felszerelésük és a borfogyasztás. Történetek az egri várról.

Bővebben...

Saját készítésű torták, sütemények várnak Rád naponta frissen sütött pékáruval és kiváló minőségű kávéval. Helyi termék polcunkon a következők találhatók: borok, lekvárok, szörpök.. ..És igazi noszvaji vendégszeretet!

Tavasztól udvari terasszal, saját készítésű főzött fagylalttal, fröccsel, bringaponttal is bővül kínálatunk. Kutyabarátok vagyunk :)

Cím: Noszvaj Kossuth Lajos út 29
Tel.: 30/ 708-8619
Nyitvatartás: 7:00 - 17:00 minden nap

Szeretettel várunk!

 

Noszvajon festői környezetben az imányi pincesoron található a 180 éves felújított présház, kínál hagyományosan készített húsipari termékeket, melyet a Heves Meat Product KFT készít.
A pince 8 főtől 20 fő befogadására alkalmas!
 
Termékeink megtekinthetőek a www.hevesmeat.hu honlapon!
"Elmélyülhetsz önmagadban. Vagy nem fogsz elmélyülni önmagadban. Ez történik – történhet. Itt, persze ha épp nem rendezvényhez kapcsolódóan zajlanak a dolgok, akkor sok a csend, a madarak énekelnek. Itt meg lehet nyugodni." Csernus Imre
 
Első osztályú kávéval, kiváló borokkal, színes programokkal várjuk az ide látogatókat. Esküvők, céges és privát rendezvények megvalósítását örömmel vállaljuk. Gyerekekkel, barátokkal, szerelmeseknek,vagy
akár egyedül is ideális helyszín a kikapcsolódásra. Hangulatos vendégházunkban 4 fő számára tudunk szállást biztosítani.
 

Bővebben...

A Síkfőkúti tavak közelében található vendéglőnkben házias ételekkel, kövön sült pizzákkal, saját készítésű fagylaltal, házi és cukrász süteményekkel várjuk kedves vendégeinket. Az étterem 30, a terasz 40 fő befogadására alkalmas. Vállaljuk csoportok étkeztetését, születésnapok, eljegyzések, céges vacsorák rendezését.

Bővebben...

(Nemzeti Dohánybolt)

Noszvaj, Kossuth u. 82. 30/559-19014

Hangulatos vidéki kiskocsma, széles kínálattal, baráti árakkal várja kedves vendégeit!

Bővebben...

Falusi fogadónk egy 200 éves, felújított magtár épületben 7 db 2 ágyas, tetőtéri szobával kínál szálláslehetőséget. 20 fős éttermünkben a regionális alapanyagokra épülő konyha kedvelőit várjuk szeretettel. Asztalfoglalás szükséges.

Tel.:+36-20/9462-178

Bővebben...

KÉNYEZTESSE CSALÁDJÁT, BARÁTAIT A HARMÓNIA KÁVÉZÓ ÉS CUKRÁSZDA FINOMSÁGAIVAL!

Ebben a rohanó világban eltölthet néhány kellemes percet egy tökéletes ízharmóniájú kávé vagy természetes alapanyagokból készült sütemény mellett, a nap híreit elolvasgatva!

Családias környezetben megrendezheti születésnapi zsúrját, baráti, üzleti megbeszéléseit!

Bővebben...