Honlap testreszabása




készítette a honlap.hu

Hivatali épület felújítása Noszvajon - MFP-ÖTIK/2021

Hivatali épület felújítása Noszvajon - MFP-ÖTIK/2021
2022.02.17.

Megvalósult a hivatali épület felújítása Noszvajon

A Magyar Falu Program "Önkormányzati tulajdonban lévő ingatlanok fejlesztése - 2021" kategóriájában sikeresen pályáztunk, így településünk 29 999 999 Ft értékű támogatásban részesült, melyből megvalósult a hivatali épület felújítása, korszerűsítése.

A fejlesztéssel érintett épület az Integrált Közösségi és Szolgáltató Térrel és a helyi könyvtárral közös ingatlanon, Kossuth Lajos út 1. számon helyezkedik el, a település központjában. Korszerűsítését a nagyfokú kihasználtság indokolta, az épület a közügyek intézésének települési központja. A projekt megvalósítása nyomán megújult ez elektromos hálózat, a fejlesztés hatására alkalmassá vált ez elektromos eszközök folyamatosan bővülő körének kiszolgálására.

A helyiségek elrendezése is korszerűsítésen esett át: a korábbi polgármesteri iroda megosztásából két kisebb iroda jött létre, a korábbi tárgyalóhelységként funkcionáló helység lett az új polgármesteri iroda. A helységek újra gondolt felosztása a bővülő dolgozói létszám, a folyamatosan növekedő ügyfélkör kiszolgálását könnyítette meg. Jelentős átalakítás ment végbe a dolgozók kiszolgálására hivatott helységek kapcsán is: megújult a teakonyha, megszűnt a közlekedő, helyén új helység valósult meg. A WC helységek tisztítószer tárolóvá alakultak át, a hivatal mellékhelysége pedig faláttöréssel a korábbi kisbolt WC-je lett.

Megvalósult az épület teljes klimatizálása, tisztasági festése is. A projekt hatására egyrészt a
dolgozók munkakörülményeinek jelentős javulása ment végbe, másrészt a lakosság számára egy korszerű, modern, igényes környezetben történő ügyintézés lehetőségének biztosítása, tovább fokozva Noszvaj népességmegtartó erejét.

Vissza
Kapcsolat
Telefonszám:  06 (36) 463-055
E-mail:               hivatal@noszvaj.hu  

Településünk megközelíthető:
Noszvajt legegyszerűbben az M3-as autópályáról Mezőkövesdnél kihajtva Szomolyán keresztül közelíthetjük meg Budapest vagy Miskolc felől is. Autóbusszal egri átszállással érkezhetnek a faluba.
Noszvaj