Honlap testreszabása




készítette a honlap.hu

Ebösszeírás Noszvajon

Ebösszeírás Noszvajon

Tisztelt Ebtartók és Ebtulajdonosok! Tájékoztatom Önöket, hogy a Felsőtárkányi Közös Önkormányzati Hivatal Noszvaji kirendeltsége 2023. április 20. napjától 2023. május 31. napjáig ebösszeírást végez.

Kérem, hogy a Noszvajon tartott ebre vonatkozóan, az összeíráshoz szükséges bejelentő adatlapot szíveskedjenek kitölteni, és azt az Önkormányzat részére eljuttatni.

 

Az ebösszeíró adatlap benyújtható:

  1. személyesen a Felsőtárkányi Közös Önkormányzati Hivatal Noszvaji Kirendeltségén (Noszvaj, Kossuth út 1., postaláda az épület falán a bejáratnál); vagy
  2. elektronikus úton ügyfélkapun keresztül a https://ohp-20.asp.lgov.hu/ugyinditas linken „Noszvaj Község Önkormányzata” –> Ágazat: „Általános vagy egyéb igazgatási ügyek” –> Ügytípus: „Ebnyilvántartás” –> „Ebösszeíró adatlap”; vagy
  3. postai úton a Felsőtárkányi Közös Önkormányzati Hivatal Noszvaji Kirendeltségének címezve (3325 Noszvaj, Kossuth út 1.)

Az ebösszeíró adatlap elérhető a Felsőtárkányi Közös Önkormányzati Hivatal Noszvaji Kirendeltségén, továbbá letölthető a következő linkről: ebosszeiro-adatlap_2023.docx.

Az adatlap csak egyetlen eb adatainak bejelentésére szolgál, ezért egy háztartásban tartott több eb esetén mindegyik eb részére külön-külön dokumentum kitöltése szükséges.

Az adatlap kitöltésében szükség esetén segítséget nyújtanak a Hivatal kollégái (Noszvaj, Kossuth út 1. szám alatt ügyfélfogadási időben, illetve telefonon +3636/463-055).

Felhívom figyelmüket, hogy a korábban tett bejelentés nem mentesít a jelen adatszolgáltatási kötelezettség teljesítése alól! Aki a kötelezően előírt adatszolgáltatási kötelezettségének nem tesz eleget, állatvédelmi bírsággal sújtható.

Az ebösszeírással kapcsolatos bővebb tájékoztatás itt olvasható:  lakossagi-tajekoztatas_ebosszeiras.docx 

Szíves együttműködésüket előre is köszönjük!

Noszvaj, 2023.április 11.

                          Tisztelettel:

dr. Márton Erik György jegyző

felhatalmazásával és megbízásából

                                                                                               dr. Nagy Károlyné

                                                                                                 aljegyző

Vissza
Kapcsolat
Telefonszám:  06 (36) 463-055
E-mail:               hivatal@noszvaj.hu  

Településünk megközelíthető:
Noszvajt legegyszerűbben az M3-as autópályáról Mezőkövesdnél kihajtva Szomolyán keresztül közelíthetjük meg Budapest vagy Miskolc felől is. Autóbusszal egri átszállással érkezhetnek a faluba.
Noszvaj