Honlap testreszabása
készítette a honlap.hu

Lomtalanítás Noszvaj - 2023.09.23.

Lomtalanítás Noszvaj - 2023.09.23.

A lomtalanítás a településen az önkormányzattal egyeztetett időpontban, 2023.09.23.-án vehető igénybe. A lomhulladékokat reggel 06:00-ig kérjük kihelyezni az ingatlanok elé.

Kihelyezhető hulladékok:
Az ingatlanokban keletkező olyan szilárd hulladék, melyek méretüknél fogva nem helyezhetőek el a kukákban, illetve a rendszeres hulladékszállítás alkalmával nem szállíthatók el (pl. bútor, nagyobb kartondobozok, játékok, rongy bezsákolva...stb).

Nem kihelyezhető hulladékok:
Kommunális-, nagy darabos fém és elektronikai hulladék, építési törmelék, gépjárműgumi, autóalkatrészek (lökhárító, műszerfal, ülések), akkumulátorok, veszélyes hulladéknak minősülő anyagok, vegyszerek és minden olyan hulladék, amely a begyűjtés során veszélyezteti a begyűjtést végző dolgozók testi épségét, egészségét!

A hulladékok elhelyezése:
A lomtalanítási hulladékot a lakóingatlanok elé 6 óráig úgy kell elhelyezni, hogy az a begyűjtő gépjárművel jól megközelíthető legyen. A kihelyezett hulladék nem akadályozhatja a gyalogos- és gépjárműforgalmat. Az apróbb, kisméretű hulladékot bekötözött zsákokban kell kihelyezni. Háztartásonként kirakható lom mennyisége maximum 2 m3 lehet.

A nem megfelelően, kirakodott, ömlesztve elhelyezett hulladék szétszórádásával (pl. szél által) kapcsolatban Társaságunkat felelősségre nem lehet vonni. A szétszóródott hulladékok összetakarítása az érintett ingatlanhasználó feladata. Több, nem kihelyezhető hulladékot a lakossági hulladékudvarunk fogadni tud, az átvételi szabályokról olvashat mellékletünkben.

A lomtalanítás során a közterületre kihelyezett lom a közszolgáltató birtokát képezi, így annak a közszolgáltatón kívül bárki más által történő elszállítása jogtalan elszállításnak minősül.

Bővebb tájékoztatás a www.egrihulladek.hu honlapon olvasható, vagy a (36) 513-200-as telefonszámon kérhető.

Az ügyfélszolgálat munkatársai készséggel állnak az Önök rendelkezésére az alábbi nyitvatartási időben:

Ügyfélszolgálat nyitvatartása:
Hétfő: 7:00 – 15:00
Kedd: 7:00 – 15:00
Szerda:7:00 – 15:00
Csütörtök: 7:00 - 19:00
Péntek: ZÁRVA

Email: ugyfelszolgalat@egrihulladek.hu
Telefonszám: (36) 513-200

A fenti szolgáltatások igénybevételére továbbra is kizárólag azon ingatlanhasználók jogosultak, akik a hulladékgazdálkodási közszolgáltatást igénybe veszik, illetve a közszolgáltató az ingatlant és az ingatlanhasználót egyaránt nyilvántartja! A szállítást a korábban megküldött 2023. évi hulladéknaptár szerint végezzük, a gyűjtési napok nem változnak!


Egri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.
3300 Eger, Homok utca 26

Vissza
Kapcsolat
Telefonszám:  06 (36) 463-055
E-mail:               hivatal@noszvaj.hu  

Településünk megközelíthető:
Noszvajt legegyszerűbben az M3-as autópályáról Mezőkövesdnél kihajtva Szomolyán keresztül közelíthetjük meg Budapest vagy Miskolc felől is. Autóbusszal egri átszállással érkezhetnek a faluba.
Noszvaj