Honlap testreszabása




készítette a honlap.hu

ÖRÖK NOSZVAJ- Felhívás

ÖRÖK NOSZVAJ- Felhívás

Egy fotós játékra hívunk mindenkit, aki szeret fotózni Noszvajon! 2023. áprilisában egy kiállítást szeretnénk megvalósítani a Gazdaházban, amely bemutatja a változásban is megmaradó „örök Noszvajt”. Ehhez kiválasztottunk pár régi képet a faluról, olyanokat, amelyek most is jól felfedezhetők és befotózhatók.

Aki szeretne részt venni a játékban, a megosztott fotók alapján keresse meg a helyszínt, a megfelelő beállítást, és fotózza le, VAGY, ha családi fotóalbumban van egy kép, ami pont ezen a helyszínen készült az elmúlt 5 évben, digitális formátumban, minél nagyobb felbontásban  küldje be az iksztnoszvaj@gmail.com címre. 

A leginkább használható képekkel a grafikusaink varázslatos időutazást készítenek, melyek a kiállítás anyagát is adják majd.

Akinek most nincs lehetősége részt venni ebben a játékban, azok se csüggedjenek, mert minden fotós-relikviát örömmel fogadunk, ami Noszvaj történetéhez, alakulásához kapcsolódik! Szeretnénk létrehozni egy digitális fotógyűjteményt, amely a honlapunkon, illetve alkalmanként a közösségi média felületeken is elérhető lesz.

A résztvevőket köszönetképpen megajándékozzuk egy stílusos noszvaji ajándéktárggyal és emléklappal. 2023.02.28-ig várjuk a képeket az iksztnoszvaj@gmail.com címre.  Játékra fel!  

12345789106

 

 

 

Vissza
Kapcsolat
Telefonszám:  06 (36) 463-055
E-mail:               hivatal@noszvaj.hu  

Településünk megközelíthető:
Noszvajt legegyszerűbben az M3-as autópályáról Mezőkövesdnél kihajtva Szomolyán keresztül közelíthetjük meg Budapest vagy Miskolc felől is. Autóbusszal egri átszállással érkezhetnek a faluba.
Noszvaj