Honlap testreszabása




készítette a honlap.hu

Sikeres pályázat a NKA , Kárpát-medencei Kultúrpajta és Tündérkert hálózatban.

Sikeres pályázat a NKA , Kárpát-medencei Kultúrpajta és Tündérkert hálózatban.

A Nemzeti Kulturális Alap és a Magyar Kultúráért Alapítvány által létrehozott Kárpát-medencei Kultúrpajta és Tündérkert hálózat pályázatán 5 M forint támogatást nyert az önkormányzat a Gazdaház pajtájában 2023-ban megvalósuló kulturális programok megvalósítására.

Kárpát-medencei Kultúrpajta és Tündérkert hálózat célja a portákhoz kapcsolódó törekvéseknek és eseményeknek egy közös kulturális hálózattá szervezése. A program a már meglévő és működő pajtákban zajló kulturális törekvéseket hangolja össze. Abban nyújt támogatást, hogy ezek a helyek mind helyi, mind pedig regionális szinten közösségépítő és – formáló szerepet tölthessenek be.

"A NOSZVAJON MŰKÖDŐ KULTÚRPAJTÁBAN KÖZÖSSÉGÉPÍTŐ- ÉS KÖZÖSSÉGFORMÁLÓ, VÁLTOZATOS MŰVÉSZETI TEMATIKÁJÚ KULTURÁLIS PROGRAMOK SZERVEZÉSÉRE"  elnyert támogatásból a következő rendezvényeken kulturális programok valósulnak meg: Húsvéti Vendégvárás, Tájházak Napja az Örök Noszvaj fotómontázs-kiállítás megnyitójával, Gyereknap, Szilvanap, Kemencés Nap, valamint július- augusztus hónapban 7 pénteki alkalommal kreatív foglalkozás.

 

Vissza
Kapcsolat
Telefonszám:  06 (36) 463-055
E-mail:               hivatal@noszvaj.hu  

Településünk megközelíthető:
Noszvajt legegyszerűbben az M3-as autópályáról Mezőkövesdnél kihajtva Szomolyán keresztül közelíthetjük meg Budapest vagy Miskolc felől is. Autóbusszal egri átszállással érkezhetnek a faluba.
Noszvaj