Amennyiben szeretnétek magatokat kiszakítani az otthoni hétköznapokból, és egyedire, különlegesre vágytok, akkor Nektek találtuk ki BOUTIQUE VENDÉGHÁZ VIDÉKI IDILL szálláshelyünket. Szeretettel várunk noszvaji 3 szobás, szobánként 2 ágyas vendégházunkban. A  Romantik-, Retró-, és Minimál stílusú szobákban teljes kényelem és különleges miliő vár Titeket. Minden szoba fürdőszobás, TV-vel felszerelt. Kényelmes nappali és egy hangulatos kávézó helyiség, valamint egy teljesen gépesített, jól felszerelt konyha biztosítja a pihenéshez, kikapcsolódáshoz szükséges feltételeket. 

A parkosított udvar és kert, valamint a kerti filagória fokozza a komfort érzetet. A kert végében csordogáló patak, és az itt élő mókusok játéka igazán különleges élményt nyújt. Nyársaló, bográcsozó, hintaágy, kerti bútorok, valamint a gyermekek részére kerti hinta biztosítja a felhőtlen kikapcsolódást.

Akár a csend és nyugalom szigetének is nevezhetnénk. Az ellazulást infra szauna és masszázs ágy is elősegíti. Szeretettel várunk vendégházunkba, élvezzétek Ti is vendégszeretetünket.

Név: Boutique Vendégház Vidéki Idill 
Cím: 3325 Noszvaj, Hunyadi János utca 12.
Kontakt: Kovács Gáborné +36 20 378 0016
Fizetési lehetőségek: készpénz, előre utalás.